Jens Antjon
Administratie, Bestuur
 

Op zijn 8 jaar was Jens al bezig met verkopen. Toen nog een simpele website, vandaag stuurt hij in Meditas Gezondheidszorg als zorg ondernemer.

Men zegt wel eens dat een goeie algemene directeur feeling met de werkvloer verliest. Maar Jens vind je dagdagelijks op de vloer, meestal aan het onthaal. al lachend hoor je hem soms zeggen ik ben vooral de directeur van de eerste indrukken. Ook op sollicitatie gesprekken zal hij stevast even binnen springen. Hij heeft namelijk elke job binnen de organisatie zelf ooit vervult tot het tijd was en budgetair mogelijk was een teamspeler in dienst te nemen die met meer know how dan hem de functie verder te zetten. Enkel de job van therapeut heeft hij nooit vervult. Daarvoor vertrouwt hij op de steun van zijn vrouw Sarah Van Steenbergen (directeur zorg).

Een brede glimlach, een vlotte babbel en een vat vol plannen.
Door zijn visuele beperking leerde hij jong om door te zetten.
Jens leeft volgens: “ik kan het pas zeggen dat het niet kan als ik het heb geprobeerd” en “het kan maar één keer tegenvallen.”

Spreker

Jens is ambassadeur voor Toegankelijk Vlaanderen. Hierdoor is hij een frequent gevraagd spreker rond ondernemen met een handicap. Op een grappige en inspirerende manier vertelt hij zijn levensverhaal.
You do not need sight to have vision. (PDF)

Ik werk samen met mensen waarvan je iets kunt leren.

Diploma’s

- Bachelor Medisch secretariaat
- Bachelor Rechtspraktijk
- Bachelor Ergotherapie (verdienstelijke poging)

Opleidingen

- Kinderpsychologie
- Kindercoach
- Auticoach
- Vastgoedcoach

Ervaring

- Lid raad van bestuur HoGent
- Adviseur personen met een handicap Europese Commissie
- Lid stuurgroep StuGent
- Lid veranderforum ELZ Oost-Vlaanderen
- Lid AUGent
- Lid schoolraad zone Meetjesland
- Lid stuurgroep kenniscentrum onderwijs en zorg