Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content

Over Meditas Gezondheidszorg

Sinds 2020 gaan LSVS en sectorgenoot Eline Raes samen door het leven onder de groepsnaam Meditas Gezondheidszorg. Beiden zijn gespecialiseerd in het aanbieden van paramedische zorgen.

De nieuwe entiteit huisvest naast de praktijkwerking ook de medische producten van MedWorks aan die gespecialiseerd is in digitale maatproducten.

Samen bieden ze ook outsourcing aan binnen de medische-, administratieve en IT sector. Het krachtig merk Meditas Gezondheidszorg streeft naar een kwalitatieve alomvattende gezondheidszorg op praktijk niveau.

Eline Raes

In 2009 begon Eline Raes als logopedist. Als stageplaats voor hogeschool- en universiteit studenten was Eline een begrip voor veel startende logopedisten. Zo kruiste ook Sarah Van Steenbergen al vroeg het pad van Eline. Eline is een gekende mime, stotter en stem therapeut. Als ondernemer verdiende Eline internationaal aandacht over de jaren heen.

Eline bouwde in Lede een grote multidisciplinaire praktijk uit als ook een praktijk in Brussel (Sint-Agatha-Berchem).

Sarah Van Steenbergen

Het ontstaan van Meditas gebeurde reeds in 2013, toen nam Sarah Van Steenbergen deel aan een ondernemers wedstrijd en tekende ze de eerste lijnen uit voor wat nu de groepspraktijk is geworden.Haar plannen bleken een schot in de roos en dat vond ook het Centrum Voor Ondernemen en de Hogeschool Gent want met haar plannen sleepte ze de hoofdprijs in de wacht.

In 2015 opende Sarah haar groepspraktijk in Evergem, in 2019 in Wondelgem en in 2020 schoof de praktijk werking aan in Zelzate.

Om sneller en beter te kunnen inspelen op de vraag van de cliënten blijft Meditas verder zichzelf heruitvinden en evolueren.